Do 13 november: Kunstbeleving

De kunstbeleving beleeft grote tijden. Achter elkaar naar 3 films, veel theater enz. Het begon bij Danay en Roberta gevolgd door Brigitte Kaandorp, Diva van Beinex, Le Diable au Corps, Betty Blue, Le lieu du crime en vrijdag naar Diavolo in corpo (met Roos V.) Gisteren met Liselot naar de film. Zij naar Diva, ik naar Catherine Deneuve in Le lieu du crime. Niet zo’n spectaculaire film. Diva is beter. Vanavond misschien naar The Lightship.

Uta heeft teruggeschreven. Ich bin herzlich eingeladen nach Hamburg zu kommen von 27-12 bis 3-1. Fantastisch.
Een dag later schreef Constanze dat ze in December graag naar Holland komt. Problemen dus. Gisteren teruggeschreven dat ze vanaf 17 tot 26 kan komen. Ik hoop dat ze dat toch doet, hoewel ik de 22e m’n laatste tentamen (Sta 3) heb.

De studie gaat slecht. Het is onmogelijk om in 2,5 week alles in te halen. Ik kan waarschijnlijk ook niet naar het JS-congres eind november. 4 December is Micro 3 en dat moet dan in 3 dagen geleerd worden. Onmogelijk dus. Misschien moet ik Micro niet doen en toch naar Elst gaan en meer tijd aan BE 3 en MA 3 besteden.

Jos heeft de stereoinstallatie van Rob gekregen. Dat betekent dus dat ik geen nieuwe kan kopen…
Erger: eergisteren een botsing met de auto gekregen!
Bij Oma S. moest ik inparkeren waar bleek dat de draairuimte te klein bleek. Grote deuk in r.achterdeur. De opel waartegen de deur reed heeft gelukkig niets. Ik wil het uitdeuken wel betalen, maar dan kom ik in betalingsproblemen aan het eind v’t jaar: Hamburg. Misschien wat meer gaan werken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *