Gelukkige golflengtes

Hoi Janneke,

Ken je me nog…

Ik heb een paar hectische weken achter de rug… Veel IJsbeer-werk en sollicitaties. Met als mooie nieuws vandaag: ik heb een nieuwe baan: vanaf 1 januari werk ik als hoofd Communicatie van een gemeente. Mijn carrièrewens komt hiermee uit.

Het waren spannende dagen. Alles is ook heel snel gegaan. Ik zag de vacature, liet hem lang liggen, dacht aan het einde, ‘toch maar even schrijven’, twee dagen later een afwijzing gekregen, gevraagd naar het waarom van de afwijzing, twee dagen later gebeld worden voor een kennismakingsgesprek. Dat verloopt plezierig, twee dagen later een vervolggesprek en afgelopen maandag een gesprek met de burgemeester. Er waren nog twee kandidaten, en ik ben het geworden.

Een afdeling met allemaal vrouwen die ouder zijn dan ik. Zo is me verteld. En drie mensen die op zoek zijn naar iets anders. Genoeg te beleven, zou ik zeggen.

Van schrijven komt even niet zoveel. Wel ben ik druk bezig met websites. Opeens had ik in twee dagen vier (potentiële) klanten. Daar doe ik normaal een jaar over. Heel vreemd hoe alles samenkomt. Kost me veel tijd, maar is ook leuk. Ik hoop dat ik er volgend jaar mee door kan gaan.

De kleine Pipo kan heel leuk uit de hoek komen. Leuk voor hem dat je al die uitspraken nu registreert. Je vergeet het anders heel snel, is mijn ervaring.

Golflengtes en verhalen ben ik de afgelopen periode ook tegengekomen in de cursus Silva Mind Control die ik heb gevolgd. Heeft ongetwijfeld ook een rol gespeeld in het succes van de afgelopen dagen. Het is een cursus die ervan uitgaat dat we 90 procent of meer van onze hersencapaciteit niet benutten. Door een (simpele) meditatietechniek bereik je die gebieden en realiseer je meer van je doelstellingen en wensen. Ook je creativiteit wordt meer aangesproken. Kan het aanraden, ga het zeker gebruiken bij mijn schrijfsels.

Het wachtwoord is tijdelijk. Als ik echt tevreden ben over opmaak, inhoud en frequentie gaat het eraf. Het is onderdeel van pmachine.com, een makkelijk en prettige weblogtool. Zijn er meer van, zoals je weet.

Vanavond gaan we uit eten in de nieuwe gemeente. En daarna champagne drinken die nog over was van het huwelijk.

Groetjes van een gelukkig ‘hoofd’,

Marcel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *