RE: Close encounter

Hoi Janneke,

Mmmm, misschien is mijn broer wel… of mijn neefje. Die heeft een vrachtwagenrijbewijs… Of heb ik een andere baan en is het nog niet in Alphen doorgedrongen. Weet ik het zelf eigenlijk wel? Waarom vertelt niemand mij dat ik een andere baan heb. Vrachtwagenchauffeur, een eigen wagen, vlam in de pijp, dat is een droom. In ieder geval kom je nog eens ergens anders dan in één plaats… maar misschien ben ik wel teveel aan het ijlen en moet ik eens ophouden met werken… 11 uur is te laat voor goede gedachten…

Leuk, zo’n close encounter. Jammer dat ik het niet was, weet ik ook direct hoe jij eruit ziet..smile Ik kom zelf wel eens ijsberen tegen op vrachtwagens maar in combinatie met mijn naam nog niet eerder. Grappig.

Let niet op de eerste alinea. Ik doe stoerder dan ik ben. Het gaat heel goed, ook al is het laat. Ik doe dit uit vrije wil…smile  NIW (toch uitgelegd he…) weet je al wie de Mol is. Ik blijf bij Yvon Jaspers. Werd daar vrijdag jl. weer in bevestigd.

Groet,

Marcel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *