Bachelor Party

Er zijn van die dingen die je je hele leven weet te voorkomen. Een bachelor party is er één van. Helaas ging het vandaag een keertje mis….

Toen Henk Jan precies om half zes de champagne had gebracht en nog wat bleef drinken, werd het buiten erg luidruchtig. ‘Het is leuk wonen in zo’n exotische buurt,’ zei ik terwijl op dat moment de bel ging. Meestal is dat belletjetrek en reageer ik niet. Nu bleef het luidruchtig en opende ik de deur. Met een gil keek Marloes om het hoekje. Ze schrok van mij, terwijl ze toch weet dat ik daar woon. Twaalf collega’s stonden lachend bij elkaar. Ik moest meekomen. ‘Kom eerst even binnen.’ Henk Jan schudde iedereen de hand, begreep wat er aan de hand was en ging weg.

‘Je moet je omkleden. Dit paarse shirt aan en deze bril op.‘Ik wilde weigeren. Ik heb hier zo’n hekel aan. Maar twaalf gespannen gezichten van mensen die zin hadden in de avond kon ik niet weerstaan. Ik deed het overhemd aan en de bril op. ‘Waar gaan we heen?’, vroeg ik. Maar het antwoord bleef uit.

Uiteraard kan ik niet (meer) vertellen wat er die avond allemaal is gebeurd. Wat ik wel weet is dat het ontzettend leuk was. Ik heb o.a. ge-disco-nacht-boweled, de-meezing-grease gezien, gedanst in Havanna, gegeten in Stout en veel gedronken. Het was wel een afvalrace, uiteindelijk bleven we met vijf over… Arjen bracht me thuis…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *