;

piep

Morgen,

Koffie, daar ben ik na dit weekend wel weer aan toe. Nog gefeliciteerd. En wat heeft Anne nu gekregen (een maal daags op 9 mei)?

Ja Jelmer is populair. Wij zijn geen Friezen, dus ruzie was niet nodig, maar je komt hem steeds vaker tegen. Zelfs in het laatste boek van Oek de Jong. Toch raar. Dat heb ik ook als ik over mijn eigen naam lees. Je hebt toch het idee dat het over jezelf gaat.

Dit weekend stond in het teken van voetbal en spinners. Die marketingstrategie van Lay’s is zo succesvol dat na het geweld rondom flippo’s kinderen nu massaal gaan vechten om spinners. Gisteravond, toen we Jelmer terugbrachten, eindigde dat in een battle met zijn broertje om de nieuwste exemplaren. Wat kunnen kinderen een herrie maken… Maar verder was het leuk. Ik moet alleen leren tegen mijn verlies te kunnen. Ik weet het goed te verbergen, maar keer op keer de pan ingehakt worden met monopoly en Kolonisten van Catan door een achtjarige… Je gaat toch aan jezelf twijfelen. Wat kan ik mijn ouders verwijten?

Bij Senter doe ik niets. Beetje emailen en leuten bij de black machine. Per slot van rekening zijn we ambtenaren, dus die status moeten we verdedigen.

Succes met de deadline. Wordt heel mooi en het gaat lukken.

Marcel (met een piep in zijn oren)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *