12 leuke herfstgerechten

Ha die hulpverlener!

Ja, dat kun je er nog wel bijzetten op je c.v. Alsof daar nog niet genoeg op stond.

Dank voor het hart onder de riem van vorige week. Dat deed deze topber goed.

Goed woord trouwens, topber. Als er wereldkampioenschappen tobben bestonden, dan zou ik zeker een van de toppers zijn. Maar het gaat nu wel weer. Er zit weer schot in alles en dat is het belangrijkste. Al blijft het een lastige tijd. Veel heeft te maken met ambitie, maar (nog) niet goed kunnen aangeven WAT ik dan PRECIES wil. Dat voelt dan zo dom, zeker voor iemand die er eer in schept om precies te kunnen opschrijven wat ze bedoelt.

Ook dank voor je reactie op mijn ‘burgemeesters-uitgave’. Ik had de brief nog niet geschreven, omdat ik het gevoel had dat ik het idee nog niet voldoende had uitgewerkt en dit heeft me weer een stuk verder geholpen. Ik denk inderdaad dat het gemeentebeleid centraal moet staan en dat (o.a.) de burgemeester dat dan moet verwoorden in zo’n uitgave. Ik dacht daarom aan een soort vraaggesprek met hem in ieder issue. Dan krijg je als lezer en een beeld van én de man én van het beleid waar hij voor staat. Maar ik vrees wel dat je gelijk hebt dat de burger niet echt geïnteresseerd is, ‘wegens tevredenheid’ zullen we dan maar zeggen. Dat maakt het gat tussen politiek en burgers ook zo’n ingewikkelde zaak natuurlijk.

Al met al laat ik het idee nog even rijpen voordat ik er officieel mee naar buiten treed.

Verder heb ik het nu dan weer ontzettend druk ineens. Het is ook altijd hollen of stil staan als freelancer. Ik zit momenteel veel dagen op de redactie en hier thuis liggen stapels artikelen, vertalingen en interviews die nog af moeten. Ook wel weer eens leuk hoor. En financieel voelt het helemaal wel prettig.

En ik heb me, geheel intuïtief, ingeschreven voor een cursus Intuïtieve Ontwikkeling. Tijdens mijn laatste ‘crisis’ merkte ik weer hoe ik, al piekerend en malend, volledig het contact met mijn gevoel en intuïtie kwijtraak, terwijl je dat op zo’n moment nou juist zo hard nodig hebt om het vertrouwen te kunnen houden. Ik ben benieuwd wat dat weer oplevert.

Ik was net even op die nieuwe site die je gebouwd hebt (2coachyou). Het ziet er goed uit! Maf zeg, dat beeld met die paal met al die borden eraan. Waar heb je dat nou gevonden?

Op de homepage lijkt trouwens iets niet helemaal goed te gaan. Een groot gedeelte van wat rechts staat, kan ik in elk geval niet lezen, omdat er iets overheen lijkt te liggen (zei zij in lekentaal). Maar misschien ben je daar nog mee bezig.

Toevallig heeft Anne laatst ook weer een site voor een coach gemaakt (http://www.arentmuller.com). Coaches zijn er genoeg in deze wereld, zo lijkt het.

Nou, zakmes, ben je je al aan het inlezen in Alphen? En wat is je eerste indruk van de gemeente? En ga je ook nog een cursus ‘werken met oudere vrouwen’ volgen? Want dat is vast ook een wereld apart. Of neem je gewoon een abonnement op de Libelle? “12 Leuke herfstgerechten. (En nog makkelijk ook)”, dat soort koppen herinner ik me nog uit mijn Libelle-tijd. Maar ik dwaal af. Ik wou alleen nog maar zeggen: succes weer met alles! En tot mails!

Groetjes,

Janneke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *