;

De diepte

Goedemorgen Marcel,

Hoe is het leven na pinksteren?

Ik heb al vaker mensen gehoord die positief waren over NLP. Ik hou het in mijn achterhoofd voor als ik ooit weer eens iets zoek.

Is het trouwens goed dat ik je in contact breng met die Stichting S.? Zal ik ze je site doorgeven, of een tel.nmr.? Dan kunnen jullie het samen uitzoeken. (Ik weet niet of ze bereid zijn een beetje redelijk te betalen.)

Jij bent erg van de ‘toeval bestaat niet’, geloof ik. Dat moet je me dan toch eens uitleggen, want ik ben daar nog niet uit. Betekent het dat wat jou betreft alles al vastligt? Dat alles ‘zo moet zijn’?

Ikzelf ontdek meer en meer de kracht van je onderbewustzijn. Het gebeurt regelmatig dat ik voordat ik boodschappen ga doen al wie ik tegen ga komen. Dus dat doet vermoeden dat zo’n ontmoeting geen toeval is. En als ik heel rustig ben, niet wordt afgeleid etc., dan weet ik ook op afstand hoe het gaat met bepaalde mensen waar ik een bepaalde band mee heb. Andersom heb ik jaren last gehad van iemand (mijn moeder) waar ik het contact mee heb moeten verbreken, maar die mij niet los wilde laten. Ik voelde het vaak aankomen als ze weer een poging tot stalken ondernam.

Er zitten lijntjes tussen mensen die elkaar kennen, daarvan ben ik overtuigd. Maar of toeval niet bestaat… Ik weet het niet. Soms gebeuren er hele mooie dingen. Maar een heleboel andere mooie dingen gebeuren niet, als je begrijpt wat ik bedoel. Is dat niet de hand van het toeval?

Ja Hoogland, het gezellige gebabbel is voorbij. We gaan de diepte in. Ga je mee?

Groetjes,

Janneke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *