;

Groeiman

Hoi Marcel,

Alles goed?

Grappig dat zo’n Martin Verkerk weer een hele generatie aan het tennissen zet. Of eigenlijk: twee generaties. Haha!

Na een week van onrust, heb ik me nu maar verzoend met deze ‘slappe maand’. Financieel is het een beetje jammer, maar er zit wel weer wat aan te komen. En je doet weer eens dingen waar je anders niet aan toekomt.

Jij gaat voor het eerst kamperen, schreef je. Voor ons was het ook ‘proefdraaien’ afgelopen weekend en het is heel goed bevallen. Wij zijn eigenlijk ‘bootmensen’, kennen elkaar van een zeilschool en hebben ook nog altijd een scheepje (samen met mijn zus en mijn vader). Maar ik wilde graag weer eens naar Frankrijk. Tijdens mijn studie (propedeuse Frans, kopstudie Vertaalwetenschappen), kwam ik daar een paar keer per jaar om m’n spreekvaardigheid te verbeteren. En daarna nooit meer. Nu gaan we in augustus kamperen in de Vogezen en ik heb er zin in. (Het zal wel raar zijn om drie weken niet te loggen. Het is toch een soort verslaving!)

Dat verhaal van die Jan is wel weer een sterk voorbeeld van ‘we houden contact’ (en dan letterlijk.) Klikt het nog een beetje tussen jullie? Ik heb een paar keer opnieuw contact gehad met klasgenoten die ik jaren niet had gezien. En na een paar ontmoetingen, bleek ‘het’ er dan toch niet meer te zijn. Uit elkaar gegroeid waarschijnlijk. Misschien herken je dit, als ‘groeiman’.

Ik wens je een fijn weekend. Staan er nog leuke dingen op het programma?

Groetjes,

Janneke

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *