;

Het woord en de daad

Hoi Marcel,

Ja, hoewel op maandag, was het toch wel een echte verjaardag. Loggen zat er zelfs niet meer in en dat was een goed teken.

Je weet dat ‘cryptische boodschappen’ niet mijn sterkste kant zijn. Maar data in ringen, wijzen toch in veel gevallen op een huwelijk. En je weet ook (want je weet nu bijna alles van me) dat ik trouwen maar raar vind, maar goed, als een sympathiek iemand als jij het gaat doen, dan zet ik dat soort principes heel gemakkelijk weer overboord. Dus vandaar een volmondig: alvast gefeliciteerd! Natuurlijk, het hoge woord moet er nog uit en daarna moet de daad nog bij dat woord gevoegd moet worden (niet schunnig bedoeld), maar je vriendin heeft in elk geval al ‘ja’ gezegd en dat is het halve werk, toch? Of is het zo niet gegaan. Ik hoop dat het een bijzondere dag voor jullie wordt. Met fijne mensen om je heen, kan dat haast niet missen. Is dit trouwens jouw tweede huwelijk?

Vanmorgen een interview gehad met Marion Lutke van de EO. Een verrassend open minded, eigenzinnig, bitchy mens. Ik zit er nog van na te genieten. Mooi vak toch, schrijven.

Vannacht een besluit genomen: ik wil uiteindelijk met columns / logs mijn geld gaan verdienen. Het voelt als een extreem hoogmoedig idee, want wie zit er nou op mij te wachten? Maar zo moet je niet denken, wordt mij altijd verteld en het is waar mijn hart ligt en daar moet je naar luisteren…

Kijk je nou ook naar dat programma Het Huwelijk?

En ga je in jacket trouwen?

En moeten jullie nog veel regelen?

Groetjes en veel voorpret,

janneke

PS: Ik kan maar een reden verzinnen om naar Oostenrijk te emigreren: iets met bergen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *