Van harte!

Hoi jarige,

Van harte gefeliciteerd. Mooie leeftijd! Opmerkelijk dat het lijkt alsof ik je gistermiddag al op je weblog feliciteer, nog voor je eigen bericht er stond… Volgens mij was ik echter één van de eerste, om 00.45 uur vannacht.

Heb gisteren de hele middag op het erf van de boerderij van m’n zus gezeten. Die was jarig en vierde het samen met m’n zwager, haar man. Mooi weer, veel kinderen, chinees eten en maar zitten. We spraken o.a. over trouwen, kamperen en emigreren naar Oostenrijk… een raar idee. Er moet toch meer in Nederland te doen zijn?

Aanstaand weekend gaan we proefkamperen in Winsum, op een camping langs het Pieterpad. Gaan we ook maar eens aan beginnen. De eerste etappes zijn niet zo mooi, maar wel lekker vlak. Kijken of we de tent zonder al te veel ruzie kunnen opzetten.

Drie weken niet bloggen… je zou een ‘waarnemer’ kunnen vragen. Ik heb anderen dat zien doen. Scheelt een gat in de tijd. Of anders op zoek naar internetcafés. Er zijn er heel veel, vast ook in de Vogezen. Het moet daar erg mooi zijn.

Augustus wordt voor ons een bijzondere maand… 290803. Het cijfer zegt nog niets, maar in een ring staat het erg mooi.

Geniet van alle aandacht,

Marcel

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.