Wo 15 oktober: We gaan verhuizen!

Sneller dan verwacht gebeurt het dan toch. We gaan verhuizen! Na ca. 5 jaar erover gesproken te hebben gaan ze dan eindelijk de ‘grote stap’ wagen. Nieuw adres: de Kamp, Velserbroek.
Aanvankelijk moesten we nog een jaar wachten, maar dankzij het informele circuit van C en een mazzel dat iemand ziek werd komen we nu toch terecht in de eeerste oplevering A1. Er komen 6000 huizen waarvan dit de eerste 102 zijn. Sinds zeker is dat we binnen een jaar zouden verhuizen, wordt er door de familie over niets anders gesproken. Zeer vervelend.
Nu we gisteren hoorden dat we per 1 november er officieel gehuisvest zijn (morgen ontvangen we de sleutel) is het helemaal erg. Het huis heeft een zolder van 32m2 pour moi. Het is min of meer de bedoeling dat wijzelf voor de inrichting zorgen. Dat betekent zo’n 320 gulden voor de vloerbedekking alleen al. Daarbij nog verf, kabel (tv+radio) enz. Morgen zal ik het voor de 1e maal aanschouwen. Helaas staat me toch iets tegen. Het huidnummer, de plaatsnaam en de kortere afstand tot Amsterdam, maar een lastiger traject om daar te komen. Als alles mee/tegenzit wil men volgende week er al zitten. Dat betekent ook een (nog grotere) studieachteruitgang. Maandag wordt het tapijt gelegd. Veel zaken moeten dus geregeld worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *