Zakmes

Hoi Marcel,

Jij bent ook van alle markten thuis zeg. Nou ook nog NLP-trainer. Hoe ben je ertoe gekomen om dat te gaan doen? En is dat niet eigenlijk een baan op zich?

In mijn lange zoektocht naar de juiste therapie ben ik ook nog een tijdje bij een NLP-mevrouw geweest. Ik vond het wel interessant, maar op een of andere manier niet ‘doortastend’ genoeg. Lag misschien meer aan de mevrouw dan aan de techniek. Ik heb ook nooit de essentie van NLP goed begrepen.

Zonet het laatste interview gedaan voor project St. Vitus. Dat geeft wel opluchting. Ik ben eraan toe om dit af te ronden. En dan hebben we het over een boekje van 48 + 4 pags! Hoe moet het dan zijn om een 500 pagina’s tellende biografie over Annie M.G. te schrijven!

Gisteren kreeg ik trouwens een mailtje van iemand van de Stichting Stervensbegeleiding. Die zoeken iemand die ze kan helpen om wat efficiënter te vergaderen, want daar hebben ze niet veel van begrepen. Doe jij dat soort dingen ook met de IJsbeer?

Nou, multifunctionele man, ik ga weer eens aan de slag. (Je bent eigenlijk net zo’n Zwitsers zakmes waar je de hele wereld mee aan kunt.)

Groetjes,

Janneke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *