Aanraders

Hoi doorzetter,

Ik ben sinds dit weekend voor het eerst sinds lange tijd grieperig. Koorts, keelpijn, hoofdpijn. Ik ben een man, mannen zijn kleinzerig dus voel ik me zielig. Gisteren was het weekend met Jelmer en al zijn sportcadeautjes zouden uitgetest worden, maar ik bleef binnen. Vervelend voor allebei.

Vandaag ben ik vrij, voelde me iets beter vanmorgen, maar merk dat de koorts weer stijgt. Even wat e-mail afhandelen en Janneke lezen… 30 november, 21 november…

Nu voel ik me opeens fysiek stukken beter… Ik geef niet over (en heb daar ook een ontzettende weerstand tegen) en voel me bij lange na niet zo slecht als jij. Bedenk dus goed dat jij mij beter doet maken… Je hebt er helemaal niets aan, zelf, maar weet dat er met je meegeleefd wordt. Ik vind het ontzettend rottig voor je. Je weer waar je het voor doet en ik kan me goed voorstellen (niet voelen) dat je dit ‘offer’ met een positieve intentie draagt, maar Tjonge jonge, dit had onze lieve heer de mannen niet aan moeten doen…

Ondertussen heb ik nog wat aanraders:

Nicci French, De verborgen glimlach.  Net uit, een echte pageturner. Overigens zijn heel veel boeken van Nicci French zeer de moeite waard.

Datzelfde geldt voor de boeken van Minette Walters. Beide schrijvers vallen in de categorie Literaire Thrillers en dat leest toch net even beter.

Uiteraard heb je Harry Potter al gelezen? Ik vond in ieder geval de eerste drie boeken goed. Deel 4 minder. Deel 5 nog niet aangeschaft.

Nilgün Yerli, de Garnalenpelser. Nederlands/Turkse cabaretiëre over haar jeugd.  Nicolas Evans, de Smokejumper (weet de Nederlandse titel niet)

En als ik de volgende keer de boekenkast heb bekeken, weet ik weer meer.

Heel veel sterkte, en laat het je speltechniek niet bederven… Ik word(t) (30 november) is nog steeds zonder t…smile Ik schreef woensdag jl. een verslag waarin ik drie keer hij/zij vind zonder t schreef. Was wel consequent…smile

Groetjes,

Een zich-minder-ziek-voelende

Marcel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *