;

De bergen naderen

Hoi bekende,

Het weblog is in de maak. Het is www.marcelhoogland.nl En uiteraard blijft alles tussen ons wat tussen ons moet blijven.

Jij doet het niet slecht met je beroemdheid. En al zo jong begonnen. Ik ken Ria Bremer alleen van Stuif ‘s in. Ik kan me echter niet herinneren of ik toen ook op tv wilde. Zeker niet in zo’n tent een kunstje doen. Daar ben ik toch te verlegen voor. Als mezelf ergens optreden, blijf ik moeilijk vinden. In een rol vind ik het veel makkelijker. Dan sta ik er niet als mezelf, maar als een voorlichter of voorzitter. Dat heb ik ook zonder media.

Frits Spits ken ik ook nog. Ik heb nog een videoband uit 1988 van zijn tv-programma waarin ik ook iets zeg. Was vlak voordat ik voorzitter werd. Is ook de enige opname die ik nog heb.

Beroemdheid. Ik sta er wat ambivalent tegenover.

Soms zie je mensen beroemd zijn om iets dat je denkt, dat kan ik ook, beter. Ik heb dat met veel politici..smile Ik weet niet hoe ik zou zijn als ik bekend ben… verander je dan? Gisteravond kwam een collega in een Haags jazzcafe Alex en Maxima tegen. Die zijn beroemd. En zo dichtbij wil je toch weten hoe ze zijn zonder glas ertussen. Ik heb dat zeker met Willem, omdat hij op precies dezelfde dag als ik is geboren. Vergelijken, maar willen?

Ik heb de afgelopen dag druk gewerkt aan een nieuwe website www.frankbruining.com. Hoop deze week ook het groene licht van een makelaar te krijgen. Opeens gaat het dan weer snel… Mag wel oppassen dat het niet teveel tijd opslokt. The Wedding kost ook veel voorbereiding. Maar eerst een weekend met Jelmer en dan vakantie.

Ben niet op mijn best. Ziek geweest. Voel me lamlendig en heb weinig lust. Alles is leuker dan hier zitten.

Afwijzingen om jouw schrijfsels? Gaat het dan om artikelen in tijdschriften of een roman bij een uitgever? Lijkt me wel heel spannend. Over spannend gesproken. Heb net Evelien van Martin Bril gelezen. Dat is niet spannend. Maar wel aardig. Door zijn detaillering wordt de stijl voor een roman wat afstandelijk. Vraag blijft of een man goed over een vrouw kan schrijven. In ieder geval was het lichte kost. En dat mag ook wel in deze warme dagen.

Ik heb nu een vergadering van 4 uur. Belachelijk. Jij alvast een fijn weekend. De bergen naderen…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *