Doorlopen

Afgelopen zondag met Jelmer op het Scheveningse strand gelopen. Want wie A zegt moet ook B zeggen. De week ervoor was het naar de sportschool gaan niet gelukt vanwege fysieke beperkingen. Maar nu met Jelmer, die daags ervoor een nieuwe sportbroek had gekregen, togen we eind van de ochtend naar het strand.

We liepen op de start-to-run tape van de Vlaamse omroep. En dat loopt lekker. Deel 1 had ik al beluisterd, dus die sloeg ik over. Meteen met deel 2 aan de slag. Twintig minuten lopen, afwisselend 1, 2 of 3 minuten hard en dan hetzelfde aantal wandelen. Dankzij de muziek, Evy Gruyart en uiteraard de aanmoedigingen van Jelmer was het goed vol te houden, zeker de heenweg. Toen we halverwege omdraaiden sloeg de wind fel in ons gezicht en straalde het zand langs Jelmers benen. Ik stond bijna stil… Al gauw besloten we, via een eindeloze trap, de terugweg via Meijendal te gaan. Dat leverde een forse omweg op, dus die 20 minuten werd verdubbeld. Maar wel lekker!

Gisteren de nodige spierpijn, maar vandaag weer gelopen. Wilde eigenlijk vanmorgen naar de sportschool, maar daarvoor werd het te laat gisteravond. De 22 minuten hier in de buurt was ook lekker. Ik kon het goed volhouden, had iets last van spierpijn maar geen hielklachten. En de Vlaamse dame houden we erin… Om zes uur terug, mooi op tijd voor het eten met M.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.