Pulchri

Vanavond aten we met D. en P. bij Pulchri. Het is grappig te zien hoe veel verschil er is tussen twee bezoeken. Vorige keer, in hetzelfde gezelschap (D. is lid), was het stampvol, moesten we heel lang wachten op het eten en waren we nauwelijks op tijd voor het theaterbezoek (Het Belang van Ernst).

Deze keer waren we later, was er alle ruimte en werden we ook snel en netjes bediend. Het eten was lekker, het gespreksonderwerp werk (les gaan geven/coach worden) en Tolle.

Opmerkelijk was het gezelschap naast ons: zo’n acht mensen die de Dandy-tentoonstelling in het Mesdag-museum hadden bezocht en nu gingen eten. Vier oude volwassenen die zich onaangenaam uitgelaten gedroegen en vier jonge volwassenen die zichtbaar opgetogen aanwezig waren. Nu is Pulchri een kunstenarssociëteit, dus dat moet veel verklaren.

Na Pulchri naar Schlemmer. Belabberde bediening, want geen, en doorgepraat over D.’s nieuwe baan. En sollicitatiegesprek-technieken. En het belang van een Ego.

Morgen gaan we naar de sportschool. Vandaag al geroeid, en dat ging niet slecht. 8.39 voor twee kilometer. Als ik elke keer een seconde sneller over 500 meter ga (nu 2.09) dan kan ik over een maand onder de 8 minuten roeien. Maar misschien is dat teveel gevraagd…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.