;

RE: Gewoon hoi

Hoi Janneke,

Het feit dat ik nu pas reageer, geeft misschien wat antwoord… hard aan het werk. Ik heb geen last van een tropisch virus meer, wel van workaholisme. Deze week ben ik officieel thuis maar gister en vandaag was ik toch gewoon weer in Alphen. Tot 14.00 uur, maar toch. En dat we tegenwoordig thuis kunnen werken is ook al geen goed teken… Het is al weer kwart over elf… Ik had nooit zo’n ‘inlog-token’ moeten nemen.

Ondanks de drukte slaag ik er nog steeds in bijna dagelijks je weblog te lezen. En met plezier, hoewel ik een keer een verhaal niet begreep. Van de buuf die een list bedacht om haar baan kwijt te raken. Maar zij snapte het wel, dus ga ik er maar vanuit dat het aan mij ligt.

Ik heb de burgemeester hier ook overtuigd van het nut van een weblog. Hij schrijft nu wekelijks onder de titel Schoof Schrijft (ik ben gek op alliteraties) en dat gaat niet slecht. (http://www.alphenaandenrijn.info/smartsite20993.htm) Mijn eigen schrijversaspiraties blijven helaas beperkt. Ik probeer tegenwoordig liever te lezen dan te schrijven, want ook daarin een grote achterstand.

IJsberen gaat nog wel, hoewel minder uitdagende klussen. Meer van hetzelfde. Hoewel je een drieling zo niet mag noemen. Mijn uitdagingen zitten tegenwoordig vooral in het leidinggeven. Elke dag nieuwe verrassingen en leermomenten…smile

Fijn te lezen dat het met jou/jullie ook goed gaat.

Groetjes,

Marcel

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *