RPM is killing

Ondanks een buitengewoon slecht humeur, pijn in mijn lijf en oververmoeidheid me toch laten overhalen naar SportCity te gaan. BodyCombat was al bezig, pas om acht uur zou er iets zijn: RPM. Ik heb een kaart gehaald (nr. 1) en ben gaan roeien en fietsen om erin te komen. Om acht uur in een dampende zaal een fiets gepakt. Beetje achteraan, en kijken hoe de anderen de instellingen regelen.

Maarten had het uur daarvoor ook al een les gegeven maar daar was niets van te merken. Ik was ook verbaasd over mezelf. Ik ben niet vanaf het begin voluit gegaan, dan hadden ze me weg kunnen dragen na 20 minuten, maar ben wel doorgegaan. Heuvel op, heuvel af, snel en langzaam. Veel drinken en de pijn in mijn kont wegdenken. Ook mijn bovenbenen kunnen nog wel wat spierkracht gebruiken. Na de vijftig minuten was ik, ik kan niet anders zeggen: voldaan. Moe maar voldaan zoals dat heet.

Nu doorgaan. Vrijdag is de volgende les. Dan gaan we bodybalance doen. Een combi van Pilates, PowerYoga en Thai Chi. Loen deed Latin Dance vanavond. Ook heel enthousiast. Het groene aloëvera drankje na afloop was overigens ook intrigerend.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *