;

The Flock

Nadat ik bij B. was geweest, waren er vijf uur voordat het eten bij Chez George van start ging. Wat doe je dan? Je geniet van Amsterdam en loopt naar de bisocoop. En er is dan natuurlijk genoeg keuze. De munt is nieuw en van Pathé en daar draaide The Flock met Richard gere en Claire Danes. Een kwartier later zou Gone Baby Gone starten, maar The Flock leek ook interessant.
Dat viel dus tegen. De kudde was een groep mannen die ooit voor aanranding of sexueel misbruik waren veroordeeld en nu continu gevolgd werden door Richard Gere om te zien of ze zich netjes bleven gedragen. Hij stond op het punt met pensioen te gaan en Claire mocht zijn laatste dagen mee om het te leren…
We zaten overigens met slechts vijf man in de zaal, en ik geloof niet dat iemand enthouasiast was. Nu is het thema daar ook niet naar, maar toch. Dit soort films zijn eerder beter in beeld gebracht.

Na de film tot blarenstoe langs de grachten gelopen, bier gedronken in een Belgisch biercafé en heerlijk gegeten bij Chez George. Die maakte de aanbevelingen van Iens meer dan waar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *