Tip van Sylvia

Een van de lezers van de actiebrief reageerde enthousiast op de tips en gaf er zelf ook eentje. Zonde om die voor mezelf te houden…

Ik beleef iedere keer veel plezier aan je Nieuwsbrief! Het bezoek aan je site heeft me ook al degelijk wat opgeleverd. Door een hele kleine aanpassing ga ik nu meestal gelijk aan de slag als ik achter mijn bureau plaatsneem. Die kleine aanpassing was het verwijderen van de icoontjes voor domme spelletjes als Patience en Free Cell… ik kan ze nog steeds doen via mijn Startknop en een paar keer klikken… maar het blijkt dat ik tijdens die paar keer klikken mezelf streng toespreek en aan de slag ga met mijn werk. Toen ze nog op mijn bureaublad stonden, was 1x dubbelklikken voldoende en voor ik het wist was ik onderweg om mijn record te verbeteren met Mijnenveger… of toch net niet… nog een keertje proberen dan…;-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *