Za 4 oktober: Weer niemand die ik vanavond zie

“Zeeland is veilig”. Vandaag opening/sluiting Oosterscheldedam. Kosten 5,5 mrd. Dos-groep (aannemers) hebben weer geprofiteerd van de goedgevighied van een regering: afspraak: Rijk betaalt kosten + 8% winst. Geen enkele aannemingsmij. maakt in de huidige tijden 8% winst.

Eindelijk bericht van ASN. Nog geen dagafschrift. Haal nu toch maar 500,- van plusrekening af. Meteen lidmaatschap op TPE (Tijdschrift voor Politieke Economie, 150,-)

Weer niemand die ik vanavond zie. Geen feest bij Karin G. Marcel van L naar vriendin (al geen 3 weken met M gesproken). Hij zal wel denken dat ik een hekel heb aan legergroen. Klopt ook. Hij moet maar bellen. Vandaag is hij weer naar Helen. Dus toch een weekend-love. Na al die verhalen hoef ik steeds minder in dienst. Misschien word ik AIO. Scheelt weer 4 jaar.

Ingeschreven bij Vereniging voor Tijdelijke Studentenhuisvesting. Kamer is buurt van Oudemanhuispoort voor f. 150,-. De financile problematiek zal nog heel groot worden. Als G stopt met werken, zou ik ook nog het collegegeld moeten betalen. Wordt echt onmogelijk van 604 + 200 gulden per maand,

Het ministerie van O&W heeft/gaat me 1812,66 betalen. Het wordt dus echt noodzaak dat ik in Amsterdam ga wonen. Moet dan wel bij BSS gaan. Hopelijk hoef ik in A’dam niet ‘s avonds alleen te zijn als ik daar niet echt behoefte aan heb zoals nu.

Collegeweek 3 gaat maandag in. Moet nu echt wat gaan doen. Het wordt leuker maar zwaarder.

Het JS-congres kan leuk worden. Voorzitter Franke Beiboer is opgestapt. Nieuw bestuur meldt zich in een persoon aan. Er wordt druk gelobbied. Heb als enige de amendementen geschreven. Vnl. over basisinkomen. Ben er niet echt blij mee. 8 Oktober vergadering in Beverwijk over Zuid-Afrika. Ben bang dat het een afgang wordt. Misschien ga ik er niet heen. Er is ook een fraktie/bestuursvergadering.

Vandaag waren op de dam grote demonstraties tegen de onderwijsbezuinigingsvoorstellen van Deetman. Wie was er weer niet?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *