Zo 12 oktober: Bezoek van Uta

Ze zijn geweest. Uta, Frank, Moxy en Angelica. Het is allemaal “perfect” gelopen. Maandag 6-10 belde Uta weer. Ik had geen slaapgelegenheid kunnen vinden. Dat zouden ze dan wel zien als ze in Amsterdam waren. Erger was dat ze zaterdag maar vrijdagavond komen om ca. 2400 uur. De nacht willen ze dan uitgaand doorbrengen. Zaterdag een beetje sight-seeing, slapen en zondag naar IJmuiden. Prima toch. Alleen vermoeiend. Ondertussen kwam er maandag een brief van Stephanie S. Zij komt zondag 1210 om 9.38 aan op C.S…. dan ben ik er dus niet. Ik had al een lijst gemaakt van uitgaansmogelijkheden toen Uta donderdag weer belde. Ze komen vrijdagnacht niet. Zaterdag ca. 11 uur. Prima. Om 11 uur zit ik bij de telefoon. Niets. 12 Uur niets. Dat is lastig want de bus gaat alleen het hele uur. Ik had er een flauw vermoeden van en dat kwam uit.. 12.15 stonden er 4 Hamburgers voor de deur! Meteen naar Marcel gegaan en met 6 man in een Honda Civic naar Amsterdam. Omdat er geen kluis op CS vrij was meteen naar een hotel in de Warmoestraat (!) Gebracht. Daarna A’dam gezien. Om 15 uur een pizzeria in om te eten.

‘s Avonds om 8 uur ging MvL weer naar huis (Helen?). Met 5 man naar de Schutter. Heel gezellig. Daarna naar het Leidseplein. Ik moet helaas de laatste bus van 0017 halen. Met afscheid/goedennacht wensen blijkt datgene wat ik gehoopt/verwacht had: “Uta mag mich.” Ze kuste me dus iets inniger dan normaal. Morgen om 10 uur zie ik ze weer.

De weg naar huis denk ik nog steeds in het Duits: dat ging echt fantastisch de hele dag. ‘s Morgens kom ik ze weer tegen. Uta meende het. Vanuit het hotel gaan we naar de Droogbak waar Frank de auto geparkeerd heeft…. de Auto is weg! Wel ligt er nog glas op de grond. Meteen naar bureau Warmoestraat…. en daar staat de auto, met ingeslagen zijruit. Het duurt erg lang voor alles geregeld is. We gaan daarna meteen naar Amsterd IJmuiden. Ik breng ze naar de kop v.d. haven. We plakken thuis het raam dicht en om 1430 gaan ze weer naar huis, helaas. Ik zal Uta schrijven dat ik 271286 naar Hamburg kom om daar Oud en nieuw te vieren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *