;

Nieuwjaarsdag

Nieuwjaarsdag, 9.00 uur: Goede voornemens

Ik heb ze niet. Nog niet. Ik heb wel allerlei wensen, maar die zijn niet zo relevant. Een paar weken terug maakte ik een planningslijst waarin alles stond vermeld. O.a. een boek per week, een film per week, drie keer per week hardlopen etc. etc.

In runkeeper.com heb ik als doel voor 2013 staan dat ik 750 km in totaal wil lopen. In 2012 liep ik ruim 329 km en in 2011 405 (in 8 maanden), dus dat belooft wat. Het is een kwestie van doorgaan. Gemiddeld 15 km per week moet toch lukken, incl. vakanties e.d. Vorig jaar liep ik ook tijdens de vakanties, dus dat mag geen belemmering zijn. Morgen naar Texel gewoon hardloopschoenen mee…

De oudejaarsconference van Erik van Muiswinkel was leuk. Op de tv bij L. die gisteren via Digitenne is aangesloten. Via Uitzending gemist keken we daarvoor Guido Weijers. Ook aardig. Een avond eerder passeerde Theo Maassens ‘Met alle respect’. Viel mij eerlijk gezegd wat tegen.

Goed, de dag kan beginnen. Dagelijks hierin schrijven is ook een impliciet voornemen.

1 januari 2013 13:01

Pffff…. net op de weegschaal gestaan. 94.9 kg. Mooi nieuw voornemen…. 12 kilo eraf. Op naar de 85 of minder.

Ben meteen wel in hardloopkleding gaan kleden. Vorig jaar liep ik 1 januari 6,6 km. En dat was na een nacht dansen… Vandaag moet dat ook lukken. De spierpijn van het lopen eergisteren is vandaag nauwelijks aanwezig. Wat dat betreft ben ik weer redelijk op orde. Geen excuses, aan de slag.

1 januari 2013 16:52

6.61 km… Precies even ver als een jaar geleden. Alleen wel een stuk langzamer. Geeft niets… dat heet trainen en oefenen.

loop01012013

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *